Pršo: Od nogometa se želim oprostiti osvajanjem naslova prvaka s Rangersima

HRVATSKI najbolji napadač Dado Pršo, oprostio se od hrvatske reprezentacije, a najavio je i kako razmišlja o prekidu nogometne karijere. 

"Sad se osjećam dobro. Oprostio sam se od reprezentacije i imam još godinu dana ugovora a Rangersima i želim osvojiti naslov prvaka Škotske lige. Nisam još siguran hoće li ovo biti moja posljednja sezona u nogometu, to ćemo još vidjeti. No, naslov prvaka s Rangersima želim" - kazao je Pršo prenosi Sunday Herald.

"Igram i ne žalim se, za sada je sve super. Kad sam odustao od igranja za reprezentaciju, nije to bila odluka koju sam stvorio u jednom danu. Dugo sam razgovarao s trenerom, s predsjednikom HNS-a, s obitelji i s doktorima i naposljetku sam odlučio da je ovo trenutak u kojem se moram oprostiti od reprezentacije. Završiti nogometnu karijeru najbolje bi bilo nakon osvajanja naslova prvaka s Rangersima i ja stvarno želim da to bude u ovoj sezoni. Najvažnije je da sezonu odigram dobro i da budem što bolji mogu" - komentirao je Pršo odlazak iz reprezentacije te eventualni kraj karijere.

O novom treneru Rangersa Paulu le Guenu Pršo je kazao kako radi na mnogo drugačiji način nego što je radio Alex McLeish. "McLeish je radio na više "britanski način", dok je e Guen nešto drugačiji. Više se trči i više je discipline, radimo drugačije nego što to čine svi ostali u Velikoj Britaniji. No, ja sam naviknut na to." - kaže Pršo.

A.H.

Pročitajte više