LIGE PETICE

Radjina osveta Conteu: Zabio Interu s 25 metara i udaljio ga od Scudetta

Foto: Gulliver / Getty Images

RADJA NAINGGOLAN pokazao je Antoniju Conteu koga je otpisao.

I to tako što je pri kraju utakmice Inter - Cagliari iz daljine zabio gol za konačnih 1:1 kojim je u 21. kolu produbio krizu Intera te pružio Juventusu i Laziju veliku priliku da mu pobjegnu u utrci za naslovom prvaka.

Radja je u 78. minuti iz trka opalio loptu s oko 25 metara, koja se uz malo odbijanje od igrača i stative našla u mreži. 

Nainggolan, sjajni veznjak, ali i težak karakter, ljetos je otpisan u Interu samo godinu dana nakon što su ga Nerazzurri platili 40 milijuna eura i usprkos tome što je jedinu sezonu u tom klubu odigrao jako dobro.

Ali Nainggolan se, poput dotad također istaknutog suigrača Ivana Perišića, nije uklapao u planove novog trenera Antonija Contea pa je otpisan. Već iskusan (31) vratio se u Cagliari, klub u kojem se proslavio i iz kojeg je ostvario prvi transfer u veliki klub, Romu.

Cagliari je odabrao pored brojnih ponuda daleko jačih klubova jer je htio biti uz svoju suprugu koja boluje od karcinoma, a s bolešću se htjela boriti u rodnom gradu, kako bi bila što bliže obitelji. 

Naravno, Radja je povratkom na Sardiniju i to zbog ovog razloga oduševio navijače Cagliarija, a u istom tonu nastavio je i ove sezone igrama. Do sada je postigao i namjestio po pet golova. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više