Ramos: Nije mi jasno zašto Capello nije pozvao Woodgatea u reprezentaciju

MENADŽER Tottenhama Juande Ramos iznenađen je činjenicom da Jonathan Woodgate nije pozvan u reprezentaciju Engleske.

Fabio Capello je igrača Spursa izostavio s popisa za skorašnje utakmice protiv Andore i Hrvatske, jer smatra da će Matthew Upson iz West Hama i Joleon Lescott iz Evertona bolji izbor.

Ramosu nije jasno zašto Woodgate, koji je igrao i u Real Madridu, nije pozvan pogotovo što je bio u reprezentaciji u prijateljskoj utakmici Engleske sa Češkom.

"Iznenadilo me što je Jon bio u momčadi prošli put, a sad nije dobio poziv. Jonathan je sjajan nogometaš i izuzetno profesionalan", rekao je Ramos.

Woodgate je u karijeri imao problema s ozljedama, ali otkad je prešao u Tottenham nema takvih problema. Za Englesku je debitirao 1999., međutim od tada je uspio skupiti samo osam nastupa za reprezentaciju.

"Mislim da su problemi s ozljedama iz njega. Zadovoljni smo igrama koje pruža u klubu. On je jedan od najboljih braniča u Engleskoj, pogotovo kad je potpuno spreman", zaključio je Ramos.

Woodgate nije jedini koji nije na popisu Capella. Nema niti Michaela Owena i Ashleya Younga, dok je englesku javnost iznenadio poziv Jimmiju Bullardu.

M.Pa.
Foto: AFP

Pročitajte više