LA LIGA

Real se u 92. minuti spasio šokantnog poraza, kapetan Modrić zabio iz penala

Foto: EPA

REAL MADRID i Elche odigrali su 2:2 u 22. kolu La Lige. Real Madrid se spasio poraza u posljednjih deset minuta. Real je mogao do vodstva u 33. minuti, no Karim Benzema nije uspio realizirati jedanaesterac, koji je izborio Vinicius Junior. Francuski napadač prebacio je cijeli gol, a da stvar po njega bude gora, u 58. minuti morao je izaći zbog ozljede. Kapetansku traku od Benzeme preuzeo je hrvatski reprezentativac Luka Modrić, koji je u finišu utakmice bio i strijelac.

Elche je do vodstva stigao u 42. minuti golom Lucasa Boyea na asistenciju Fidela. Boye se dobro snašao ispred Realovog vratara Thibauta Courtoisa i doveo goste u vodstvo.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO.

Drugi gol gostima donio je Pere Milla u 76. minuti. Milla je lijepo pogodio donji desni kut Courtoisa nakon dodavanja Boyea za potpuni šok u Madridu. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO.

Modrić zabio iz penala i vratio Real u utakmicu

Elcheov junak Milla u 82. minuti je skrivio jedanaesterac. Nakon kornera Reala Milla je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a sudac Bengoetxea uz pomoć VAR-a dosudio je kazneni udarac za domaćina. Odgovornost je izostankom Benzeme preuzeo hrvatski kapetan Luka Modrić, koji je zabio za smanjenje rezultata. Modrić je šutirao u donji lijevi kut gostujućeg vratara Badie.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO.

Real Madrid u 92. minuti dolazi do izjednačenja. Strijelac je bio brazilski branič Eder Militao, koji je zabio nakon asistencije Vinicusa Juniora. Brazilski tandem spasio je Ancelottijevu momčad poraza.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO.

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta za Real Madrid. Real je i dalje lider La Lige. U sljedećem kolu Real je domaćin Granadi 6. veljače. Elche se nalazi na 15. poziciji, a 5. veljače je domaćin Alavesu.

Pročitajte više