Transferi

Španjolski mediji: Mbappé angažirao osobu koja bi ga trebala približiti Realu

Foto: EPA

REAL Madrid vodi u utrci za dovođenje Kyliana Mbappéa iz PSG-a. Barem tako piše španjolski AS koji je upućen u zbivanja u madridskom klubu.

AS izvještava kako je pregovore oko Mbappéova transfera u svoje ruke uzeo predsjednik Reala Florentino Perez koji u Dohi kod predsjednika PSG-a Nassera Al-Khelaifija već mjesecima priprema teren za dovođenje francuskog reprezentativca.

Mbappé angažirao stručnjakinju za sportsko pravo

PSG je nedavno ponudio Mbappéu novi petogodišnji ugovor vrijedan 150 milijuna eura jer mu aktualni istječe 2022. godine. Ipak, Mbappé je tu opciju odbio i vjerojatno će otići iz kluba sljedeće ljeto kako bi PSG nešto od njega i zaradio.

Za igrača već duže vrijeme najveći interes pokazuje Real Madrid, a kada je tako, onda madridski klub u većini slučajeva i dovede igrača. Bilo je tako u recentnoj prošlosti s Edenom Hazardom, Jamesom Rodriguezom, Garethom Baleom, Cristianom Ronaldom i Kakom, a ranije i Galacticosima.

Korak u smjeru Mbappéova prelaska u Real je i njegovo angažiranje stručnjakinje za sportsko pravo Delphine Verheyden. Nju u Parizu zovu Čeličnom Lady po uzoru na Margaret Thatcher, a Mbappé ju je angažirao upravo kako bi 2021. godine pronašao raniji izlaz iz PSG-a.

Pročitajte više