REAL ŽELI IGRAČA KOJI MRZI BARCU "Da bar padne bomba na Camp Nou i pobije te katalonske pse"

Foto: Guliver Image/Getty Images

MLADA reprezentacija Španjolske pomela je s 3:1 Talijane u polufinalu EP-a i krupnim koracima korača prema naslovu prvaka Europe.
 
Talijani u Poljskoj protiv Furije nisu imali nikakve šanse, a sva tri gola za Furiju zabio je Atleticov Saúl Ñíguez.
 
Unatoč tri gola igrača Atletica, španjolski mediji u prvi plan ističu nevjerojatnu partiju Betisovog Daniela Ceballosa, koji je od početka do kraja utakmice dirigirao igrom svoje momčadi. Bilo ga je po cijelom travnjaku, jednom je asistirao, a ključan detalj utakmice dogodio se kad je Ceballos prodao tunel Robertu Gagliardiniju. To je toliko razbjesnilo igrača Intera da je u bijesu nasrnuo na Ceballosa i dobio drugi žuti karton. Italija s igračem manje nije imala nikakvu šansu.
 
Sjajne partije mladog igrača Betisa nisu ostale neprimijećene, pa je tako oko na Ceballosa bacio i Real. Međutim, koliko god 21-godišnji nogometaš bio vrhunski materijal, u njemu leži i veliki ''belaj''.
U medijima je često napadao navijače, pa čak i suigrače, a pravi skandal u Španjolskoj izazvao je porukom na Twitteru za vrijeme finala Kupa kralja između Barcelone i Ahtletica Bilbaa. Naime, cijeli je Camp Nou žestoko izviždao španjolsku himnu, što je Ceballosa toliko razljutilo da je na Twitteru napisao:
 
''Da bar padne bomba na Camp Nou i pobije te katalonske i baskijske pse.''
 
Također, Gerarda Piquea i Cesca Fabregasa napao je da su besramni kad su naslov prvaka Europe 2012 slavili s katalonskom, umjesto sa španjolskom zastavom.
 
''Marš iz Španjolske, Katalonci.''
 
Većinu kontroverznih statusa na društvenim mrežama Ceballos je izbrisao, no što se jednom pojavi na Internetu…
 

Pročitajte više