Realovo pojačanje od 50 milijuna eura objasnilo zašto mu je pozlilo na presici

Foto: Screenshot Twitter

EDER MILITAO, 50 milijuna eura vrijedno pojačanje Reala pristiglo iz Porta, jučer je službeno predstavljen kao novi igrač Kraljevskog kluba.

Međutim, 21-godišnji Brazilac tijekom presice proživio je pravu dramu. Slušao je Florentina Pereza kako govori o velikim ambicijama Kraljevskog kluba za narednu sezonu, zatim je pred više kamermana pozirao s obitelji i menadžerima pa je istrčao na teren pozdraviti okupljene navijače i žonglirao je s loptom kako bi im se predstavio.

Više od dva sata trajala je marketinška svečanost na stadionu Santiago Bernabeu, a kad je na red došlo da par riječi o sebi kaže mladi nogometaš, njemu je pozlilo pred kamerama i konferencija je prekinuta prije vremena. Militao je osjetio nedostatak zraka, pokušao razvezati kravatu i popiti vodu, ali mu ni to nije pomoglo. Bilo mu je toliko loše da je morao napustiti press salu.

Španjolski mediji već su se raspisali o zdravstvenim problemima mladog Brazilca, novopečenog prvaka Južne Amerike, ali je vjerojatnost da je nešto promaklo Realovim liječnicima zaista mala.

Militao je danas objasnio što se točno dogodilo i zbog čega je imao mučninu i vrtoglavice.

"Imao sam dug let avionom iz Brazila, nakon čega sam otišao na liječničke preglede koje sam uspješno prošao da bih odatle otišao na stadion. Znao sam da slijedi potpisivanje ugovora, zatim predstavljanje navijačima i uobičajene aktivnosti, a u cijelom tom kaosu cijeli dan nisam stigao ništa pojesti. Kad uzmem u obzir i malu tremu, to je razlog mog stanja jučer. Morao sam tražiti da se konferencija prekine'', rekao je Militao.

Ovaj brazilski stoper karijeru je počeo u Sao Paolu iz kojeg je 2018. godine otišao u Porto, a u međuvremenu postao je i reprezentativac Brazila s kojim je prije nekoliko dana osvojio trofej Copa Amerika.

 

 

Pročitajte više