REEBOK SPONZOR SANJE JOVANOVIĆ I ALEKSEJA PUNINSKOG

Mladi hrvatski plivači Sanja Jovanović i Aleksej Puninski potpisali su danas sponzorski ugovor s tvrtkom Wulf Sport, glavnim distributerom sportske opreme Reebok.

Ovim tehničkim sponzorskim ugovorom Wulf sport i Reebok će se pobrinuti da Sanja i Aleksej imaju svu opremu koja im treba na sportskim natjecanjima, a uz to i mogućnost korištenja suvremenog dijagnostičkog centra u kojem će moći obaviti razna testiranja.

"Sramota je da Sanja trenira u 33-metarskom bazenu. Mi ne gradimo bazene, ali možemo osigurati svu opremu kako bi se Sanja i Aleksej mogli koncentrirati jedino na treninge i natjecanja," kazao je Boris Šušković, predstavnik tvrtke Wulf sport.

Nakon povratka s Europskog prvenstva u Madridu, gdje je osvojila prvu medalju za hrvatsko žensko plivanje od neovisnosti, treće mjesto na 200 m leđno, 17-godišnja Dubrovkinja nastavit će pripreme za Olimpijske igre u Ateni. Početkom lipnja preselit će u Dubrovnik, gdje će nastaviti trenirati u olimpijskom bazenu.

"Uvjeti za treniranje u Dubrovniku nisu baš najbolji, no u Splitu će biti bolje. Vjerujem kako ću do OI biti u još boljoj formi. EP mi je bila dobra kontrolna stanica u pripremama za Atenu," kazala je Sanja Jovanović.

(Hina) xdl ydl

Pročitajte više