Rekonstrukcijom Marakane Zvezda dobiva jedan od najmodernijih stadiona u Europi

BEOGRADSKA Marakana bi u sljedećih godinu dana trebala biti potpuno renovirana. Prvi čovjek Crvene Zvezde, Vladan Lukić, smatra da će rekonstrukcijom ovog velikog stadiona, glavni grad Srbije dobiti novi simbol.

"Naš novi stadion će biti simbol Beograda, simbol prijateljstva naroda Portugala i Srbije i simbol srpskog sporta. Pred nama je dug put koji treba proći kako bi izgradnja počela. Na tom putu ćemo raditi zajedno s gradom, Vladom Srbije kao i prijateljima iz Portugala", rekao je Lukić, a prenosi Danas.rs.

Rekonstrukcijom i nadogradnjom Marakana bi postala i veliki stambeno-poslovni prostor koji bi Crvenoj Zvezdi u budućnosti trebao postati značajan izvor prihoda.

"Rekonstrukcija Marakane i njeno pretvaranje u jedan od najmodernijih stadiona u Europi i izgradnja 'zvezdinog grada' koji će obogatiti okolinu oko stadiona povijesni je trenutak i jednako važna stvar kao i kada se tek gradio stadion. Novi stadion znači i novi život kluba, a prateći će sadržaji trajno riješiti pitanje egzistencije jer će klub svake godine samo od prihoda ostvarenih poslovnim i stambenim prostorima imati više milijuna eura zarade", zaključio je Lukić.

Pročitajte više