LIGE PETICE

Remi Jurića i Tudora u Serie A: "Igor je moj brat, ali smo zaslužili pobjedu"

Foto: EPA / Getty Images / Guliver Image

HRVATSKI i splitski trenerski dvoboj između Ivana Jurića i Igora Tudora završio je bez pobjednika. Verona i Udinese odigrali su utakmicu bez golova na Bentegodiju u petom kolu Serie A.

Verona je bila nešto bolja, imala je veći posjed lopte i više tražila pobjedu. Domaći su u 76. minuti imali priliku utakmice kada je Mariusz Stepinski poslije centaršuta pucao glavom i pogodio gredu.

"Igor je moj brat. Odrasli smo zajedno i znamo sve jedan o drugom. Što se tiče utakmice, bolji smo bili u drugom poluvremenu. Igrali smo jako dobro, stvarali sjajne akcije i nedostajao nam je samo gol. S druge strane, nismo im dopustili da nas napadnu, ali šteta što nismo zabili. Zaslužili smo pobjedu", naglasio je Jurić nakon utakmice.

Embed from Getty Images

Jurić je do sada ostvario po dva remija i poraza, a ima i jednu pobjedu. S druge strane, Tudor i njegov Udinese prvi su put remizirali u novoj sezoni poslije tri vezana poraza, a na startu prvenstva svladali su Milan (1:0).

"Mislim da smo mi bili bolji u prvom, a oni u drugom poluvremenu. Istina, oni su bili konkretniji, ali mi idemo kući s dobrim bodom. Do sada smo u nekim utakmicama zasluživali više pa gubili, a večeras smo stigli do bitnog boda koji ulijeva povjerenje", poručio je Tudor. 

Embed from Getty Images

Pročitajte više