ZANIMLJIVOSTI

RMC: Icardi prijeti Wandi da će raskinuti ugovor s PSG-om ako mu se ne vrati

Foto: Instagram

NEDAVNO su francuski mediji objavili da bi brak Wande Nare i Maura Icardija mogao uskoro biti okončan, a ta vijest jako je odjeknula u svijetu sporta.

Wanda je supruga i menadžerica nogometaša PSG-a, najpoznatija po tome što je nogometaša Maxija Lopeza ostavila upravo radi Icardija. Jučer je javnost iznenadila objavom na Instagramu u kojoj je optužila Icardija za prevaru.

 

Napisala je: "Još jedna obitelj koju si uništio zbog ku*ve."

Wanda je na društvenim mrežama prestala pratiti Icardija, a izbrisala je i sve zajedničke fotografije. Odmah nakon tog poteza službeno se oglasio i PSG, koji je zbog svega dozvolio Icardiju da jučerašnji trening propusti zbog "obiteljskih razloga".

Danima nakon toga trajalo je prepucavanje Wande i Icardija preko društvenih mreža, a sada Radio Monte Carlo javlja da je Icardi zaprijetio svojoj supruzi.

RMC je objavio da je Icardi zaprijetio da će raskinuti ugovor s PSG-om ako ona zatraži razvod od njega. Icardi ima ugovor do ljeta 2023. godine, prema kojem zarađuje 12 milijuna eura po sezoni, a ako on zatraži raskid ugovora, Wanda će morati PSG-u platiti određeni iznos odštete.

Pročitajte više