TRANSFERI

Romano: Iz Uniteda potvrdili da žele Varanea. Real je na potezu

Foto: EPA

MANCHESTER UNITED je sve konkretniji u namjerama da dovede Raphaela Varanea iz Real Madrida, objavio je ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano.

Već neko vrijeme se piše o tome da engleski velikan želi dovesti jednog od najboljih stopera svijeta, koji je ušao u posljednju godinu ugovora s Realom, ali stvari su sada mnogo jasnije.

United ima jasan stav, čeka se Real

Iz Unitedove uprave su potvrdili da žele dovesti francuskog braniča, ali čekaju da se Real Madrid izjasni i postavi cijenu. S Old Trafforda su, prema pisanju Romana, poručili da neće imati problema s uvjetima koje postavi igrač.

Klubovi još nisu službeno pregovarali i sada se čeka Varaneov povratak s odmora da Real zauzme jasniji stav. Španjolski velikan je već ostao bez kapetana Sergija Ramosa, koji je po isteku ugovora otišao u PSG.

Ovo su druge mete ako Varane ne dođe na Old Trafford

Manchester United je napravio listu igrača koje namjerava dovesti ako ne uspije potpisati ugovor s Varaneom. Mete ovog kluba su Jules Kounde iz Seville, Pau Torres iz Villarreala i Cristian Romero iz Atalante. Ipak, prioritet je dovođenje francuske zvijezde.

United je ranije dogovorio transfer Jadona Sancha iz Borussije Dortmund. Samo je pitanje vremena kada će ga službeno predstaviti.

Pročitajte više