LIGE PETICE

Ronaldinho je trolao Sergija Ramosa na Twitteru. Brzo je zbog toga požalio

Foto: EPA

SERGIO RAMOS napušta Real Madrid, klub u kojem je stekao status kapetana i ikone i za koji je nastupao od 2005. godine. Rastanak je potvrđen, a Ramos je dobio brojne komentare na račun toga na društvenim mrežama.

Twitter je nedavno s istom namjerom iskoristio i Ronaldinho koji je označio Ramosa i pitao sjeća li se trenutka s fotografije. Nekadašnji Barcelonin odigrao je brojne utakmice protiv Ramosa, no detalj koji je istaknuo, na kojem kontrolira loptu i sprema se na udarac ispred Realovog stopera, izabrao je loše.

Vjerojatno je želio Ramosa podsjetiti na Barceloninu pobjedu 3:0 u koju je ugradio dva pogotka, ali je izabrao fotografiju s utakmice iz sezone 2006./07. u kojoj je Barcelona poražena 2:0. A baš u toj utakmici Ramos se osim obrambenim reakcijama istaknuo i asistencijom za uvodni gol.

Ronaldinhu je odgovorio i sam Ramos i to tako da mu je poručio da se sjeća te utakmice, ali i da mu je ljepša fotografija koja je nastala koji mjesec kasnije. U pitanju je fotografija s Realove proslave naslova prvaka.

Brazilac je u toj sezoni bio treći strijelac La Lige s 21 postignutim golom, a njegova je momčad osvojila jednak broj bodova (76) kao i Real Madrid. Madridskom klubu pripala je titula.

Pročitajte više