"RONALDO, DOĐI KOD NAS" Legenda talijanskog velikana poslala poruku Portugalcu

Foto: Twitter

CRISTIANO RONALDO i njegov mogući odlazak iz Real Madrida glavna su tema europskih sportskih medija. Portugalac, koji je trenutačno s reprezentacijom u Rusiji na Kupu konfederacija, želi napustiti Španjolsku zbog optužbi za utaju poreza. 

Kao najveći favorit za njegov potpis u gotovo sigurno rekordnom i najskupljem transferu svih vremena stoji njegov bivši klub Manchester United, a zainteresiran je i bogati PSG. Svi vjeruju kako ta dva kluba jedina mogu platiti silne milijune za službeno najboljeg nogometaša na svijetu.

Međutim, stidljivo se spominju i neki talijanski klubovi poput Milana (mediji tvrde kako bi Rossonere mogli iskoristiti nezadovoljnog vratara Gianluigija Donnarummu u cijeloj operaciji), a sada je tu i Juventus, čija je legenda poslala poruku Ronaldu.

"Ako doista želi napustiti Real trebao bi doći u Juventus. Tu će pronaći svoj mir, imati veliku podršku uvijek i moći se koncentrirati na nogomet onako kako želi", rekao je Alessandro Del Piero, jedan od najvećih igrača u povijesti Stare dame. 

Ronaldo i Juve, utopija ili stvarna mogućnost - saznat ćemo tijekom vrelog ljeta. 

Pročitajte više