LIGA PRVAKA

Ronaldo je povijesni gol ukrao suigraču. Pogledajte kako

Screenshot

CRISTIANO RONALDO je u 57. minuti utakmice Juventus - Ferencvaroš (3:0) u petom kolu Lige prvaka postigao gol za povijest svjetskog nogometa.

Ronaldo je u 1026. utakmici profesionalne karijere zabio 750. gol. Tako je postao četvrti najbolji strijelac svih vremena. Ispred njega su samo Pele (767), Romario (772) i Josef Bican, koji je svjetski rekorder s 805 golova.

Čak i Ronaldu, koji se nadavao povijesnih i epohalnih golova, ovaj zgoditak znači puno. Pokazao je to objavom na društvenim mrežama:

"750 golova, 750 sretnih trenutaka, 750 osmijeha na licima naših navijača. Hvala svim suigračima i trenerima koji su mi pomogli dostići ovaj čudesan broj, hvala svim mojim korektnim suparnicima koji su me tjerali da radim napornije svaki dan."

Međutim, snimka pokazuje da je Ronaldu jedan suigrač posebno "pomogao doseći ovaj čudesan broj". Gol je postigao tako što ga je "ukrao" Alvaru Morati.

On je pucao i savladao golmana Georgija Bušana. Lopta je ulazila gol, ali Ronaldo ju je dohvatio prije nego što je prešla gol-crtu i gurnuo je u prazan gol kako bi se zgoditak pisao njemu. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE RONALDO POVIJESNI GOL UKRAO MORATI.

Pročitajte više