LIGE PETICE

Ronaldo konačno zaigrao. Bio je najgori na terenu pa otišao sa stadiona prije kraja

Foto: EPA-EFE

IZ dana u dan pratimo već napornu sapunicu oko toga gdje će Cristiano Ronaldo nastaviti karijeru - hoće li to biti Manchester United ili će slavni Portugalac promijeniti sredinu. Ronaldo je odmah na kraju prošle sezone jasno dao do znanja upravi Uniteda da želi otići, da mu je cilj igrati Ligu prvaka, a ne nastupati u drugorazrednoj Europa ligi.

Portugalski napadač je jučer konačno nastupio za United u pripremi za novu sezonu. Iako je prije dva dana najavio kako se vraća "kao kralj", Ronaldo je zaigrao u utakmici protiv Rayo Vallecana s rezervama i mladim igračima iz kluba. Navijači su ga pozdravili pljeskom uoči susreta, ali imao je susret za razgovor.

Prema engleskim medijima bio je jedan od najgorih igrača na terenu bez ikakvog učinka. Izašao je već na poluvremenu, a Britanci pišu da je napustio stadion prije kraja utakmice, oko 80. minute susreta.

To je naljutilo navijače Uniteda koji smatraju da se Portugalac ne ponaša dovoljno profesionalno prema klubu čiji je i dalje član. Posljednje špekulacije govore da bi se Ronaldo mogao vratiti u Madrid, ali ovog puta u Atletico.

Pročitajte više