Ronaldo poručio čelnicima kluba: Vraćam se u Manchester United

THE SUN je uspio u onom što mnogi paparazzi svijeta žele - uhvatiti u strastvenom zagrljaju Cristiana Ronalda i njegovu sadašnju ljubav Nereidu Gallardo.

Trenutačno najbolji svjetski nogometaš i njegova odabranica se nalaze na odmoru, negdje u Italiji, gdje Cristiano Ronaldo liječi frustracije zbog ispadanja Portugala u četvrtfinalu Europskog prvenstva, ali se i smiruje od napetosti hoće li nastaviti karijeru u Manchester Unitedu ili pojačati redove madridskog Reala.

Da je na dobrom putu pokazuju sliku koje su napravili novinari engleskog tabloida, gdje Portugalac i Nereida ne ispuštaju iz ruku jedno drugog. Također, novinari The Suna naglašavaju kako bi baš 25-godišnja atraktivna španjolska manekenka, inače rodom iz Mallorce, mogla biti razlog što Cristiano Ronaldo drži opciju dolaska u Španjolsku otvorenom.

No, isti izvori navode kako je Ronaldo nazvao čelnike Manchester Uniteda te im samo kratko prozborio "vraćam se u United". S Alexom Fergusonom nije razgovarao s obzirom da se trener europskog prvaka nalazi na godišnjem odmoru u Francuskoj te se na Old Trafford vraća narednog ponedjeljka. 

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više