ROONEY PROPAO U CASINU Za dva sata prokockao pet milijuna kuna

Foto: Getty Images / Guliver Image

WAYNE ROONEY zarađuje nevjerojatno bogatstvo u Manchester Unitedu, ali poznato je da njegov veliki dio ostavlja u kockarnicama jer 31-godišnji nogometni superstar još od tinejdžerskih dana u Evertonu ima problema kontrolirati ovisnost o ruletu i ostalim dražima koje vrebaju u casinima.

Zato se nitko nije začudio kada je zloglasni tabloid Sun objavio da je Rooney iskoristio odlazak žene Coleen (koja ne podnosi što joj suprug kockanjem smanjuje kućni proračun) i njihovih trojice sinova na putovanje, kako bi otišao u poznati mančesterski casino "235", gdje je tom prilikom za samo dva sata spržio čak pola milijuna funti.
Običnim smrtnicima taj novac predstavlja nedosanjano bogatstvo, dok Rooney to zaradi za samo dva tjedna. Ali kako smo naglasili, on je već puno svog imetka ostavio iza vrata kroz koja se lako ulazi, ali teško i praznih džepova izlazi.
 
Zato je Steve Pope, psihoterapeut koji tretira nogometaše ovisne o kockanju i klađenju, poručio da Rooney pod hitno mora početi borbu protiv ovisnosti koja je upropastila brojne engleske nogometaše. 

Pročitajte više