KREĆE LUDNICA U ST. ETIENNEU Hrvatski navijači s Česima šalju lijepe slike u svijet

Foto: Hina

HRVATSKI navijači stigli su u Saint-Etienne gdje će hrvatska reprezentacija u petak igrati drugu utakmicu na Euru u Francuskoj.

Nakon pobjede nad Turskom izabranici Ante Čačića spremaju se za okršaj sa Češkom, a kao i u Parizu hrvatski nogometaši imat će bučnu podršku s tribina. Veliki broj hrvatsih navijača stigao je tijekom dana u najnogometniji grad Francuske. U svijet su poslali lijepe slike atmosfere i druženja s navijačima Češke. Utakmica je na rasporedu sutra u 17 sati. Mjere opreza su pojačane i zbog najave da u St. Etienne stižu navijači kojima primarni cilj nije dolazak na utakmicu, već sudjelovanje u huliganskom dijelu turnira. Danima se govori o dogovrenom susretu ruskih i hrvatskih navijača na Euru, no iz udruge Uvijek vjerni osim indicija nemaju nikakve konkretne informacije noć pred utakmicu. Spominje se i dolazak navijača iz Srbije. Iako njihova momčad ne nastupa u nogometnom dijelu, spremni su se pridružiti Rusima u Francuskoj. U HNS-u su također upoznati s namjerama dijela navijača, ali službenih objava nema. 

> Idete u Saint-Etienne? Već ste tamo? Ili ćete kod kuće u društvu prijatelja gledati utakmicu? Fotografije i snimke kako se pripremate za okršaj sa Češkom možete poslati na desk@index.hr ili u inbox Index Sporta na Facebooku.


 

Pročitajte više