Sammir opleo po Petevu

Foto: Instagram

SAMMIR je trebao biti vođa novog Dinama, ali se u svojoj drugoj epizodi u modrom dresu zadržao samo nekoliko mjeseci.
 
U prošloj sezoni, u kojoj je trebao pomoći Dinamu da s vrha skine Rijeku, odigrao je tek 14 utakmica, a većinu vremena proveo je na masažama zbog umora. Došao je potpuno nespreman i bez ozbiljnih utakmica u nogama. Za svaku odigranu utakmicu dobio je čak 135 tisuća eura, a onda je s njim raskinut ugovor.
 
Bivši hrvatski reprezentativac vratio se u Kinu. Ovog vikenda je za drugoligaša Wuhan Zall postigao prvi pogodak te još dvaput asistirao, a onda otkrio zašto je razočarao pri povratku u Dinamo. Smatra da je razlog Ivajlo Petev, sada već bivši trener zagrebačkog kluba.
 
"Sada sam maksimalno tjelesno spreman, ovdje u Kini radim više nego što sam radio u Dinamu zato što s trenerom Ivajlom Petevom nismo radili – ništa. Pripreme su bile čista katastrofa, od početka se s njim nisam osjećao dobro, nisam mogao uhvatiti tjelesnu spremu. Ništa se nije radilo kako treba! U Kini radim normalno i tjelesno sam OK i to se vidi na mojim igrama", rekao je Sammir.
 
Kao svog nasljednika u Dinamu vidi Danija Olma, koji je prošao Barceloninu školu nogometa.
 
"Šuti, radi, uvijek daje sve od sebe na treninzima i utakmicama, on je zaista nositelj igre Dinama. Samo treba dobiti kontinuitet. Soudani i Fernandes? Oni su napadači, čekaju prave lopte, ne stvaraju igru. Netko mora dovesti loptu do njih. Takav igrač je Olmo", nahvalio je Sammir Katalonca u razgovoru za Sportske novosti.
 

Pročitajte više