Sarri iznenađen transferom Pulisica: Ništa nisam znao

Foto: Getty Images

SVE što se dogodi dvaput, vjerojatno će se dogoditi i treći put. Sagleda li se Chelseajev slučaj, povijest se očito ponavlja.

Antonio Conte protekle je sezone, u drugoj godini mandata, ratovao s Chelseajevom upravom zbog transferne politike. Na koncu je, zbog silnih prigovora i frustracije, smijenjen sredinom srpnja 2018. godine.

Premda mu menadžerska titula jamči djelomičnu autonomiju, Maurizio Sarri prema posljednjim izjavama upućuje kako nije upoznat s Chelseajevom transfernom politikom.

Chelsea je s Borussijom Dortmund za 64 milijuna eura zgotovio transfer Christiana Pulisica. Borussijin krilni napadač bit će na posudbi u njemačkom klubu do kraja tekuće sezone. Početkom srpnja priključit će se engleskom klubu.

"Ništa nisam znao oko Pulisica. Sve do jučer. Klub me pitao za mišljenje prije mjesec dana. Ocijenio sam ga kao pozitivnog igrača, a zatim sam jučer saznao da je posao realiziran", otkrio je za BBC Maurizio Sarri iznenađen činjenicom što nije bio uključen u pregovore.

"Ne znam ništa oko transfera. Upravu mogu savjetovati, ali nisam odgovoran za prijelazni rok i teško mi je pričati o Pulisicevu dolasku", pomalo povrijeđeno zaključio je Chelseajev trener.

Pročitajte više