PREMIERSHIP

Sarri nakon nove katastrofe: Ne znam ostajem li u Chelseaju

Foto: Guliver Image/ Getty Images

CHELSEA je u nedjelju doživio jedan od najtežih poraza u povijesti Premiershipa.

Manchester City ih je sa svog Etihada ispratio kući s čak šest golova u mreži i tako im nanio drugi uzastopni teški poraz nakon što im je mrežu proteklog vikenda napunio Bournemouth s četiri pogotka.

Novinari su dočekali Maurizija Sarrija pitanjem ostaje li na klupi Chelseaja.

"Ako me predsjednik pozove, bit ću sretan razgovarati s njim budući da u ovih osam mjeseci koliko sam u klubu, nismo nijednom razgovarali. Iskreno, ne znam što da očekujem."

"Mislim da mi je posao ugrožen. Ja vodim momčad, ja sam odgovoran i tu nema mnogo filozofije. Ne znam u ovom trenutku što će biti, ali normalno je da se povede i pitanje mog povjerenja. Nekada moramo raditi ono što moramo, a hoću li dobiti otkaz - pitanje ljude u klubu. Ja pojma nemam", rekao je Sarri.

Talijan nije očekivao ovakav debakl.

"Ne znam kako bih ovo objasnio, imao sam dobar osjećaj tijekom tjedna. Možda nas je gol koji smo primili nakon tri minute poremetio, bili smo u nevolji. Napravili smo previše pogrešaka protiv pogrešnog protivnika", dodao je Talijan.

Sarri je priznao i da njegova momčad očito ima velikih problema na gostovanjima.

"U ovom trenutku imamo veliki problem na gostovanjima. Na početku sezone bili smo bolji na gostovanjima nego kod kuće. Ali sve se promijenilo posljednji mjesec", podvukao je.

Video Sarrijevog obraćanja medijima pogledajte ovdje.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više