Saša Petrović: Očekujem pobjedu 3:0 za "zelenim stolom"

TRENER Budućnosti Saša Petrović izjavio je nakon ispadanja od Hajduka u 1. pretkolu Kupa UEFA kako nije nezadovoljan bez obzira na to, no da očekuje pobjedu od 3:0 za "zelenim stolom" zbog slučaja Gabrić.

"Nisam nezadovoljan bez obzira ne poraz i na činjenicu što smo ispali iz Europe. Ipak smo mi mlada momčad bez nekakvih igračkih pojačanja, za razliku od Hajduka." - izjavio je Petrović te dodao: "Dobro smo igrali i dobro smo se organizirali sve dok nismo primili gol."

"Naš je glavni problem bio što nismo imali napadača brzanca koji bi mogao Hajduku zaprijetiti kontrom i polukontrom već robusnog napadača koji u takvoj igri ne dolazi do izražaja. Hajduk je igrački mnogo jači pa je razumljivo da smo se orijentirali na kontre i čekali neki eventualni kiks" - komentirao je strateg podgoričke momčadi.

Što se tiče slučaja Gabrić, koji je igrao u Podgorici a nije bio registriran, Petrović je kazao, iako se Budućnost nije žalila službenim kanalima na to što se dogodilo, da očekuje pobjedu od 3:0 za "zelenim stolom" bude li UEFA principijelna kao dosad.

Petrović je na kraju prokomentirao i Pudarovu usporedbu Budućnosti s Interom kojega je Hajduk svladao sa 7:1. "Takve izjave su njegov stil. Moj ni slučajno. Te riječi govore samo o njemu samome" - zaključio je strateg Budućnosti.

V.B.
Foto: V.G.

Pročitajte više