Serie A nudi okršaj Milana i Rome za drugo mjesto na tablici, raštimani Juve putuje kod Viola



OVOG vikenda se u talijanskoj Seriji A igraju utakmice 27. kola, a najviše pažnje će privući dva subotnja ogleda.

Zbog obveza Fiorentine i Milana u Ligi prvaka tijekom idućeg tjedna Fiorentina u subotu na svom Artemio Franchiju igra protiv Juventusa, dok će na Olimpicu derbi-utakmicu igrati Roma i Milan. Osim borbe za drugo mjesto, taj ogled bi pobjednika mogao iznjedriti kao i dalje najveću Interovu prijetnju.

Fiorentina - Juventus


Dobra vijest za domaćeg trenera Prandellija je povratak u momčad prvog strijelca Alberta Gilardina i veznjaka Juana Vargasa, koji su imali kratku pauzu zbog ozljede koljena, odnosno gležnja. U momčadi Juventusa bi se napokon trebao pojaviti i napadač Vincenzo Iaquinta. Zbog operacije koljena nije igrao od studenoga prošle godine.

Roma - Milan


U Romi ima dobra i loša vijest. Loša je da će još uvijek izvan pogona biti Francesco Totti, ali se zato očekuje povratak Luce Tonija, napadača koji je u Ranierijevu momčad došao na posudbu iz Bayerna. Milan, pak, ovih devedeset minuta mora sigurno odraditi bez Alexandrea Pata i Gennara Gattusa. Pod upitnikom su i nastupi Clarencea Seedorfa i Gianluce Zambrotte.

Inter - Genoa


Vodeći Inter će u nedjelju na svom terenu dočekati Genou, a i dalje ih zbog suspenzije s klupe ne može voditi trener Jose Mourinho. Zbog suspenzije žutih kartona neće igrati Esteban Cambiasso, dok su suspenziju, pak, odradili Samuel, Cordoba i Muntari te će biti u kadru momčadi.

Pročitajte više