Simeone: "Živjeli smo u strahu, svaka čast Leicesteru"

Foto: Getty Images/Guliver Image

KOLIKO JE Leicester dobro igrao u jučerašnjoj uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka najbolje je opisao Atleticov trener Diego Simeone. Iako je u najavama utakmice djelovao vrlo samouvjereno, Argentinac je priznao engleskom prvaku da ih je tjerao do krajnjih granica.

"Moram čestitati Leicesteru na fantastičnoj igri. Bila je čast i zadovoljstvo natjecati se protiv njih u ove dvije utakmice. Nisu odustajali nijedne sekunde, ni u jednom trenutku nisu dopustili da im padnu glave i borili su se do zadnjeg trenutka. Živjeli smo u strahu cijelu večer jer su nas napadali u valovima i potpuno nas stisnuli. Otjerali su nas do ruba, ali uspjeli smo izdržati", rekao je Simeone koji je nakon utakmice na terenu osobno čestitao svakom igraču Leicestera, a nevjerojatne domaće navijače pozdravio je aplauzom.

Atletico je poveo golom Saula Nigueza u 26., a Jamie Vardy je izjednačio u 61. minuti. Leicester je jurnuo svim snagama naprijed, imao je ukupno 24 udarca na gol, ali Shakespeareova momčad ipak nije ozbiljnije zaprijetila Atleticu. Španjolci su se fantastično branili i izgledalo je da su tako mogli još 90 minuta.

"U drugom poluvremenu igrali smo zaista odlično. Nedostajalo nam je malo više okomitije igre i malo više koncentracije u završnici, ali sigurno nije sramota ispasti od ovako dobrog protivnika. Navijači, vlasnici i igrači mogu biti ponosni na ovo što smo napravili. Nadam se da će biti još prilika u budućnosti za ovakve večeri", rekao je Leicesterov trener.

Pročitajte više