Skoko: Torcida je uvijek bila uz nas, volio bih da bude i u subotu

JOSIP SKOKO optimističan je uoči derbija s Dinamom. Bit će to drugačija utakmica od onih kakve smo navikli gledati, Plave i Bijele dijeli ogromnih 14 bodova, a prvi put u povijesti sa sjevera neće grmiti Torcida.

"Nama je uvijek pritisak. Naravno da je ljepše kad si blizu nego ovako kad daleko od Dinama. No, to je posebna utakmica, moramo se posebno pripremiti. I nama i navijačima je poseban gušt pobijediti Dinamo", kaže Skoko.

Hajduk je bio dobro krenuo otkad ga je preuzeo Edoardo Reja, ali su porazi od Šibenika i Karlovca pokvarili cijelu sliku.

"U zadnjih 15 dana nam je sve propalo, ali idemo utakmicu po utakmicu i pokušat ćemo se približiti. Moramo pobjeđivati i raditi bar nekakav pritisak na Dinamo."

Dinamu neće igrati Mandžukić, koliko će to pomoći Bijelima?

"Mandžukić im je jako bitan, sigurno da će nam to olakšati posao. Dinamo je najbolja momčad, dobro se drže u Europi i nemaju neke slabe strane."

Osim Mandžukića, neće biti ni Torcide koja bojkotira derbi.

"Volio bih da što više navijača dođe na utakmicu, bila to Torcida ili bilo tko drugi. Uvijek je lijepo igrati pred punim stadionom. Naši navijači su uvijek uz nas, lani su bili fantastični i voljeli bismo da su sad uz nas."

Pročitajte više