TRANSFERI

Škoti: Bivši igrač Osijeka sve dalje od povratka u HNL, ima ponude iz Francuske

Foto: EPA

STEVEN Gerrard otpisao je Erosa Grezdu nakon što je u Rangersima proveo samo godinu dana. Bivši igrač Osijeka u Glasgow je stigao za 2 milijuna eura, a uskoro bi trebao napustiti škotskog velikana, što je potvrdio i sam Gerrard. 

“Mislim da je ovo bilo frustrirajuće za obje strane. Stigao je ozlijeđen i nije uspio uhvatiti punu formu”, rekao je legendarni igrač Liverpoola pa pojasnio:

“Nema dvojbe da se radi o kvalitetnom igraču, ali bilo bi najbolje da pronađe momčad i ligu kojoj će se lakše prilagoditi.”

Spominjao se povratak u HNL, a tri najizglednije opcije bile su Rijeka, Hajduk i njegov Osijek. Sve te ekipe imale bi mjesta u svojim sastavima za Grezdu, ali javili su se nešto bogatiji udvarači pa se čini da od povratka u HNL neće biti ništa. 

Prema posljednjim informacijama, dva najnovija kluba koja su zainteresirana za usluge ovog krilnog napadača su Dijon i Brest, piše škotski Daily Record. 

Da je njegov transfer gotovo sigurna stvar, govori i činjenica da nije sa svojom momčadi otputovao na pripreme u Portugal, već iz Škotske pokušava pronaći novi klub.

 

 

Pročitajte više