Soldo: Zaslužili smo bod protiv Bayerna, Podolski je napokon proradio!


  
REMI Kölna i Bayerna u 25. kolu njemačkog nogometnog prvenstva prokomentirali su treneri momčadi. Zvonimir Soldo pritom je bio zadovoljniji od Louisa van Gaala.

Kako i ne bi kada je njegova momčad dvije uzastopne teške utakmice protiv vodećih momčadi Bundeslige ostala neporažena. Nakon 0:0 u Leverkusenu kod Bayera, u Kölnu je bilo 1:1 protiv Bayerna uz dugoočekivani pogodak Lukasa Podolskog, tek drugi ovosezonski.

"Nismo dobro ušli u utakmicu, a posebno se to odnosi na uvodnih deset minuta. Nakon toga smo našu igru podigli i kao momčad odigrali vrlo dobro prvo poluvrijeme. U nastavku smo bili pod pritiskom, a i imali nešto sreće", kazao je hrvatski trener vjerojatno aludirajući na dvije lopte Bayernovih nogometaše koje su odsjele na okviru gola.

"Smatram da smo ovaj rezultat zaslužili. Podolski? Danas je bio posebice motiviran i angažiran, te je postigao pogodak. Nadam se da je ovo najava njegove serije", zaključio je Soldo osvrt na utakmicu u kojoj je njegov najskuplji nogometaš i napadač njemačke reprezentacije postigao gol nakon 1424 minute "posta".

Trener Bayernove momčadi Louis van Gaal je dodao:

"Početnih petnaestak minuta odigrali smo onako kako smo i zamislili. Nakon toga smo krenuli probijati sredinu što baš i nije bilo pametno budući da je ondje bilo dosta Kölnovih nogometaša. U drugom smo dijelu krenuli igrati po bokovima i to je izgledalo bolje. Ipak, drugi gol nismo uspjeli postići za što bi se djelomično moglo okriviti i sreću koja nam je okrenula leđa".

Pročitajte više