LUKA MODRIĆ

Španjolci javljaju da bi Real zbog Modrića mogao napraviti iznimku i ispuniti mu san

Foto: Fabrizio Carabelli/Guliver

KADA je Real krajem prošle sezone objavio da je produljio ugovor s Lukom Modrićem na još jednu, desetu sezonu, svjetski su mediji prenijeli vijest o posljednjem ugovoru hrvatskog veznjaka u Madridu.

No Modriću je taj ugovor bio samo prvi korak prema konačnom cilju - da zaigra na potpuno renoviranom Santiagu Bernabeuu. Za to će trebati ugovor na još jednu sezonu jer je konačni završetak radova predviđen za kraj 2022. godine.

Časopis Madridista Real na svojem profilu na Twitteru javlja da bi mu se želja mogla ispuniti, odnosno da je Hrvat jedini igrač kojem ugovor istječe sljedećeg ljeta kojem bi Real mogao ponuditi produljenje.

Gareth Bale, Isco i Marcelo neće produljivati, piše Madridista Real, a ostalim igračima kojima istječe ugovor izlazna vrata su otvorena.

Ali Modrićeva posvećenost Realu u deset zajedničkih sezona je neupitna i on će učiniti sve što može da ostane još jednu godinu kako bi ostvario svoj san.

S obzirom na Realovu politiku prema igračima u drugoj polovici tridesetih, koja se ovog ljeta vidjela u slučaju Sergija Ramosa, a ranije i legendi poput Ikera Casillasa i Raula, informacija da u klubu uopće razmišljaju o zadržavanju Modrića i nakon njegovog 37. rođendana dovoljno govori o poštovanju koje je zavrijedio u klubu.
 

Pročitajte više