LIGE PETICE

Španjolski mediji: Mbappe je zbog Ancelottija sve dalje od Reala. Mogao bi u Englesku

Foto: EPA

DOLAZAK Kyliana Mbappea u Real Madrid španjolski mediji već dulje vrijeme predstavljaju kao gotovu stvar. Francuski napadač ne želi produljiti ugovor s Paris Saint-Germainom i vjerojatno će uskoro promijeniti sredinu, no madridski velikan više nije tako sigurna opcija.

Mbappe je ranije izabrao Real Madrid zbog Zinedinea Zidanea i načina na koji je momčad igrala pod njim, a prema informacijama koje pristižu iz španjolske uopće nije oduševljen nogometom pod vodstvom Carla Ancelottija.

Odbio produljenje nekoliko puta

Jedan od najboljih napadača na svijetu ugovorno je za pariški klub vezan samo još za aktualnu sezonu i PSG će morati prodati ga u siječnju ili ostati bez naknade za njega u ljeto. Jasno, ne uspije li ga nagovoriti na produljenje suradnje, što je 21-godišnji Mbappe odbio već nekoliko puta.

Sve ovo, dodaju engleski mediji koji su popratili vijest, približava Mbappea Liverpoolu. Njemu se sviđa stil igre koji forsira Jürgen Klopp i smatra da bi se u njega bolje uklopio, a poznato je i da je Klopp već ranije pokušao dovesti Mbappea u svoju momčad.

Pročitajte više