Sprema se revanš McGregora i Diaza: Fanovi bijesni, UFC još šuti

Foto: Getty Images/Guliver Image
 

UFC je blizu realizacije dogovora po kojem bi UFC 200 trebao predvoditi revanš između Conora McGregora i Natea Diaza!

Povijesna priredba na rasporedu je 9. srpnja, a njen se ‘card’ već počinje popunjavati. Pisali smo kako bi se na jubilarnom eventu trebali susresti Cain Velasquez i Travis Browne te Gegard Mousasi i Derek Brunson, a prava bomba stigla je s posljednjim informacijama prema kojima bi event u novoizgrađenoj T-Mobile Areni trebali predvoditi McGregor i mlađi od braće Diaz.

Iako će razveseliti brojne fanove, ova vijest nikako ne može jednako utjecati na Frankieja Edgara i Josea Alda koji su očekivali kako će se Dana White i irski borac pridržavati najava s konferencije za medije koja se održala nakon UFC-a 196.

Podsjetimo, nakon što je prije nešto manje od dva tjedna izgubio od Diaza, “The Notorious” i predsjednik UFC-a su najavili kako će se Irac vratiti u perolaku kategoriju te braniti naslov protiv jednog od već poznatih kandidata. Prema navodima MMAFightinga, cijela priča je doživjela zaokret, a vrlo brzo bi trebala pristići i službena potvrda UFC-a.

Izgleda kako je astronomska zarada iz prethodnog dvoboja nadjačala logiku i sportske vrijednosti, a to je razljutilo i brojne MMA fanove širom svijeta koji smatraju da bi McGregorova sljedeća borba morala biti obrana titule.

Pročitajte više