"Srbija vrijedi puno više od svojih rezultata": Poraz od Grčke presudio Antiću?

NAKON beogradskog poraza u prijateljskom dvoboju s Grčkom, Radomiru Antiću odbrojani su dani na klupi Srbije.

> Grčka tukla Srbiju u Beogradu

Takav zaključak da se iščitati iz izjava predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića, kojeg je silno naljutilo posrtanje od naših protivnika u kvalifikacijama za EP na stadionu Partizana.

"Mislio sam da je agonija završila, ali očito je da sam se prevario, jer neke stvari nismo ostavili iza sebe. Uz svo dužno poštovanje prema našim prijateljima, Srbija ne smije u Beogradu gubiti od Grčke", prenosi Sport izjavu Karadžića koji smatra da srpski reprezentativci ne daju ni blizu od onog koliko bi trebali:

"Ova momčad vrijedi puno više nego što to njeni rezultati sugeriraju. U takvoj situaciji, moramo napravit neki rez. Održat ćemo idućih dana nekoliko sastanaka i potražiti novo rješenje za klupu. Jednostavno, Srbija vrijedi više od onog što je pokazala u Južnoj Africi i protiv Grka", podvukao je Karadžić.

Novi izbornik Matthaus ili netko od provjerenog domaćeg trojca?

Kao glavni kandidati za Antićeva nasljednika spominju se Lothar Matthaus, Siniša Mihajlović, Ilija Petković i Ljupko Petrović. Pred početak kvalifikacija srpska reprezentacija našla se u uzburkanim vodama, a imperativ konačne odluke o pitanju novog izbornika sve je veći, pogotovo jer početkom rujna unutar samo četiri dana Orlovi gostuju na Farskim Otocima i ugošćuju Sloveniju.

Pročitajte više