Srpski veznjak motivirao Bilića uoči rušenja Tottenhama: "Prihvatit ću njegovu ponudu"

Foto: Getty Images / Guliver Image

SLAVEN BILIĆ i njegov West Ham velikom pobjedom 1:0 nad Tottenhamom u londonskom derbiju praktički su pogurali Chelsea prema šestom naslovu prvaka Engleske. Hrvatski trener je srušio Spurse golom Manuela Lanzinija u 65. minuti, čime je prekinuo njihovu seriju od devet uzastopnih pobjeda.

Sada Chelsea ima četiri boda prednosti, ali i susret manje. Ako momčad Antonija Contea svlada Middlesbrough u ponedjeljak (od 21 sat) stići će do sedam bodova prednosti tri kola prije kraja, i praktički otvoriti šampanjac. 

A uoči utakmice Bilić je dobio podršku od veznjaka Bluesa Nemanje Matića. Srpski igrač obećao je večeru treneru Hammersa ako uspije osvojiti bod.

"Matić mi je poslao poruku prije utakmice. To je jedan strašan i skroman momak te fantastičan igrač. Napisao je da će platiti večeru ako osvojimo bod. Na kraju smo pobijedili, ali to je njima u Chelseaju gotovo isto, jer im je najvažnije da Tottenham nije pobijedio. Sa zadovoljstvom ću prihvatiti njegovu ponudu", otkrio je Bilić nakon utakmice.
Time je bivši izbornik Hrvatske osigurao i opstanak u Premier ligi, te je trenutačno West Ham na devetom mjestu, a Bilić je ponovno uspio ispuniti cilj koji je postavljen pred njega uoči početka sezone, a to je da spasi momčad od ispadanja u Championship.
 
Kada se završi sezona, Bilić će s vlasnicima kluba, Davidom Sullivanom i Davidom Goldom, razgovarati o svojoj budućnosti u klubu. 

 

Pročitajte više