Strani mediji: "Hrabri Bilić postaje prava trenerska zvijezda"

"MOŽDA nije bahat kao Jose Mourinho ili sofisticiran kao Arsene Wenger, ali definitivno postaje trenerska zvijezda koja će se uskoro vratiti u Premiership", piše Sky Sports u članku posvećenom trećoj hrvatskoj pobjedi na Euru pod naslovom "Hrabri Bilić"

"Klasnićev gol zadržao Hrvatsku na putu pobjeda", piše CNN i dodaje:

"Klasnić je zabio u 52. minuti i donio Hrvatskoj zasluženu pobjedu i nastavak impresivne serije na Euru.

"Klasnić donio Hrvatskoj savršen score", piše Sports Network. "Hrvatska će pokušati nastaviti perfektnu seriju protiv Turske u četvrtfinalu u petak", stoji u članku.

Uefa.com piše kako je Hrvatska pokazala da je i s drugom momčadi prejaka za Poljsku u članku pod naslovom "Klasnić popunio savršen hrvatski rezultat".

"Klasnić - prvi čovjek koji je zabio na EP-u nakon transplantacije bubrega"

"Momčad Slavena Bilića puna će samopouzdanja krenuti u četvrtfinalni dvoboj u četvrtak protiv Turske, nakon što su u trećoj utakmici pobijedili i Poljsku", piše BBC koji posebno naglašava kako je Ivan Klasnić zabio gol za reprezentaciju nakon transplantacije bubrega i povratka nogometu.

I goal.com piše kako je Ivan Klasnić prvi nogometaš koji je nakon transplantacije bubrega zabio na Svjetskom ili Europskom prvenstvu i osigurao svojoj momčadi savršen score. "Hrvatska je ostavila Lea Beenhakkera i dalje bez pobjede na velikim natjecanjima i odnijela pobjedu uoči četvrtfinala protiv Turske", stoji u članku.

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više