Strast za zelenim stolom: Francesco Totti i Tony Parker nova poznata poker lica!

DVIJE velike globalne sportske megazvijezde proteklih su dana potpisale sponzorske ugovore s poznatim poker kućama i tako otkrile svoju strast za ovom kartaškom igrom.

Ako je već potez jednog od najboljih NBA košarkaša današnjice Tonyja Parkera bio očekivan zbog njegove pokeraške prošlosti i sudjelovanja na mnogim humanitarnim turnirima, velika većina javnosti nije znala da i Romin nogometaš Francesco Totti dijeli tu strast za zelenim stolom.

Bivši talijanski reprezentativac i dugogodišnji kapetan rimskog kluba postao je zaštitno lice PartyPokera koji se ozbiljno širi na talijansko tržište, a procijenili su da bi im Totti bio idealan maneken.

"U svojoj sam karijeri bio suočen s raznim izazovima, no uvijek sam pokušao poboljšati svoje kvalitete oslanjavši se na inteligenciju, strast i odanost. Ove karakteristike su mi potrebne i za pokeraškim stolom. Zahvaljujući PartyPokeru, sada imam priliku kombinirati svoju strast za sportom i pokerom. Postati uspješan pokeraš je gotovo jednako kao i postati vrhunski sportaš", rekao je nakon potpisivanja ugovora legendarni Totti.

Parker već iskusni poker humanitarac

Gotovo jednaku izjavu dao je i jedan od najboljih košarkaša današnjice i playmaker San Antonio Spursa Tony Parker koji je postao novi istaknuti član obitelji BetClick. Ova se relativno nova poker kuća vrlo brzo širi europskim tržištem pa je potpisivanje ugovora s Parkerom procijenjeno kao idealan potez. Parker je zajedno sa suprugom, poznatom glumicom Evom Longorijom, već sudjelovao na mnogim humanitarnim poker turnirima. Sada će se morati još više posvetiti akciji za zelenim stolom.

Pročitajte više