Ovako izgleda momčad zbog koje će se tresti i Barca i Real: Nedostaje još samo najskuplji Hrvat...

Foto: Guliver Image/Getty Images

NEMANJA MATIĆ treće je pojačanje Manchester Uniteda ovog ljeta nakon što su na Old Trafford stigli Romelu Lukaku i Victor Lindelof.
 
Jose Mourinho doveo je srpskog reprezentativca kako bi pojačao vezni red i olakšao posao još uvijek najskupljem nogometašu svijeta Paulu Pogbi. Njih dvojica bi trebala držati sredinu terena, ispred njih je mjesto rezervirano za Mkhiktaryana, a krilne pozicije za Lingarda i Rashforda. Priliku u sredini terena čekaju i Herrera, Carrick, Fellaini, Mata... U napadu je Lukaku koji je stigao kao zamjena za Ibrahimovića kojem je istekao ugovor.
 
Aurier, bek PSG-a, već je na putu prema Manchesteru i on bi trebao biti na desnoj strani obrane, a Blind na lijevoj. Za dvije stoperske pozicije konkuriraju Smalling, Bailly i Lindelof koji je stigao iz Benfice. Na golu je siguran De Gea, koji ni ovog ljeta nije ostvario san i otišao u Real.
 
Ostalo je još jedino pitanje što s Ivanom Perišićem. U ovom trenutku je to najvrjedniji hrvatski nogometaš, a transferom u Manchester United srušio bi hrvatski rekord. Mourinho nudi 50 milijuna eura, a Inter traži pet milijuna više. I zbog tih pet milijuna Perišić je još uvijek u milanskom klubu...
 
I bez Perišića navijači Uniteda izrazito su optimistični uoči nove sezone i okršaja protiv Reala u Superkupu Europe. Prvi put nakon odlaska Sir Alexa Fergusona u mirovinu Europa se trese zbog Manchester Uniteda.

Pročitajte više