SUBAŠIĆ PRIMIO ČETIRI GOLA Leipzig mu zabio iz sva četiri udarca u okvir (1:4)

Foto: Screenshot

LEIPZIG je kod Monaca u petom kolu Lige prvaka pobijedio s 4:1. Zanimljivo, svih pet golova palo je u prvih 45 minuta.

Prvi gol djelo je igrača domaćih Jemersona, koji je u 6. minuti nakon krasne akcije njemačke momčadi zabio loptu u Subašićevu mrežu. Samo tri minute kasnije na semaforu je stajalo 0:2.

Drugi gol za Leipzig postigao je Timo Werner nakon užasne pogreške obrane Monaca, točnije opet nestretnog Jemersonu koji je ničim izazvan loptu predao Werneru koji je izašao sam na Subašića.

U 30 minuti penal za goste. Falcao je srušio protivničkog igrača, a Werner s bijele točke zabija gol za 3:0.
 
Par minuta prije kraja prvog dijela na 1:3 je smanjio Falcao, a odmah potom Keita sjajnim udarcem zabija za nestvarnih 4:1. Iz četiri udarca u okvir Subašićevog gola, Leipzig je zabio četiri gola.
 

Monaco je posljednji put primio četiri gola u prvih 45 minuta prije osam godina. Bilo je to protiv Lillea u Le Championnatu.
 
U ranije odigranom dvoboju skupine G nogometaši Bešiktaša osigurali su prvo mjesto nakon što su u susretu 5. kola u Istanbulu odigrali 1:1 protiv Porta.
 
Bešiktaš je tako prvi put u povijesti izborio plasman u osminu finala Lige prvaka.
 
Turski sastav uoči zadnjeg kola ima 11 bodova i više ga niti jedan klub u skupini ne može dostići. Porto je drugi sa sedam bodova, RB Leipzig ima četiri, a Monaco dva boda. Večeras se još sastaju Monaco i RB Leipzig.
 
Porto je poveo u 29. minuti golom Felipea, a izjednačio je Anderson Talisca u 41. minuti nakon sjajnog prodora i asistencije Cenka Tosuna.
 
Bešiktaš je u drugom dijelu imao dvije sjajne prilike, ali više nije bilo golova. U 58. minuti je Ryan Babel sa 18 metara uzdrmao vratnicu, a tri minute kasnije Ricardo Quaresma je nakon lijepog prodora odlično pucao, ali je Jose Sa još bolje obranio. Zanimljivo, Bešiktaš u šest domaćih susreta protiv portugalskih klubova nikada nije upisao pobjedu, ali ovoga puta za slavlje je bio dovoljan i bod. Matej Mitrović nije nastupio za domaći sastav.

Rezultati by SofaScore
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Ligu prvaka, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Liga prvaka. 

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više