Šuker komentirao Mamićevu poruku Modriću i Lovrenu

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

DAVOR ŠUKER reagirao je na neobičnu poruku Zdravka Mamića, koji je iz Bosne i Hercegovine komentirao nepravomoćnu presudu kojom je osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja gotovo 120 milijuna kuna iz Dinama na transferima Luke Modrića i Dejana Lovrena.

"Kako će Luka Modrić i Dejan Lovren smoći snage igrati za Hrvatsku kad znaju što je država meni napravila? Ja im se divim ako budu mogli", rekao je Mamić nakon presude zbog koje je pobjegao iz Hrvatske kako bi izbjegao zatvor.

Modrić i Lovren s reprezentacijom se pripremaju za SP koji počinje za samo pet dana, a nad glavom im vise optužbe da su kao svjedoci na suđenju lagali u korist braće Mamić. Protiv Modrića je već potvrđena optužnica zbog davanja lažnog iskaza.

Nakon što je Mamić izrazio zabrinutost oko stanja svojih miljenika, oglasio se Davor Šuker.

"Pustimo Modriću i Lovrenu da rade što najbolje znaju, igrati nogomet. Pustimo institucijama da rade svoj posao, HNS-u i predsjedniku da vodi nogomet, navijačima da uživaju. Ajmo se držati svaki svog sektora", rekao je Šuker.

Izbornik Zlatko Dalić još jučer je burno reagirao na pitanje o presudi osječkog suda i poručio novinarima da ne postavljaju pitanja o toj temi.

Pročitajte više