Sušić za Portugal pozvao Jahića, prva utakmica se igra u Zenici

BOSNI I HERCEGOVINI na putu za Euro stoji isti protivnik koji joj je stajao i na putu do Svjetskog prvenstva - Portugal. Ćirina BiH je prije godinu dana odigrala dvije solidne utakmice protiv Ronalda i društva, no nije uspjela proći. Ovaj put će to pokušati napraviti Safet Sušić.

Izbornik BiH reprezentacije objavio je popis igrača za utakmice s Portugalom, a kao što se najavljivalo među 23-icom se našao i Sanel Jahić. Defenzivac APOEL-a pozvan je nakon izostanaka Mensura Mujdže, Saše Papca i Borisa Pandže u prvoj utakmici.

"Za susret na Bilinom polju na raspolaganju ću imati 21 igrača, a nadam se da nitko neće dobiti karton i da ćemo u revanšu na raspolaganju imati sve igrače. Vjerujem da su naši igrači inteligentni i da nitko neće u Zenici dobiti drugi žuti karton", rekao je Sušić, prenosi scsport.ba.

"Portugal ima četiri, pet vrhunskih igrača dok je ostatak manje poznat. Ne smijemo u utakmicu ući s pesimizmom jer nemamo što tražiti. Mali problem će biti što će nam u prvoj utakmici nedostajati nekoliko važnih igrača u zadnjoj liniji. Mislim da će odluka o putniku na Euro pasti u uzvratu", rekao je Sušić.

Obzirom da je Portugal bio favorit u ždrijebu, BiH će prvu utakmicu igrati kod kuće (11. studenog). Odlučeno je da će se susret igrati u Zenici.

Popis BiH reprezentacije za Portugal:

Kenan Hasagić (Istanbul BB), Asmir Begović (Stoke), Asmir Avdukić (Borac), Boris Pandža (Mechelen), Emir Spahić (Sevilla), Saša Papac (Glasgow Rangers), Sanel Jahić (APOEL), Adnan Mravac (Mattersburg), Muhamed Bešić (HSV) , Sejad Salihović (Hoffenheim), Miralem Pjanić (Roma), Elvir Rahimić (CSKA Moskva), Zvjezdan Misimović (Dinamo Moskva), Adnan Zahirović (Spartak Nalchik), Senad Lulić (Lazio), Haris Medunjanin (Maccabi Tel Aviv), Semir Štilić (Lech Poznan), Darko Maletić (Aktobe), Senijad Ibričić (Lokomotiv), Edin Džeko (Manchester City), Zlatan Muslimović (bez kluba), Ermin Zec (Genclebirigli) i Vedad Ibišević (Hoffenheim).

Pročitajte više