Švicarski izbornik: Hrvatska može osvojiti naslov prvaka

ŠVICARSKI izbornik Kobi Kuhn je na press konferenciji u subotu izjavio kako je Hrvatska "odlična momčad", te dodao da, bude li naša reprezentacija igrala kao u nedavnom susretu s Danskom, može osvojiti i naslov prvaka Europe.

Kako ne bi ispalo da se radi o pretjeranom laskanju prvom protivniku u skupini B, Kuhn je u bazi švicarske reprezentacije u Praia del Reyu odmah dodao kako je Hrvatska nepouzdana momčad koja bi isto tako mogla doživjeti fijasko.

"Hrvatska je sjajna momčad. Budu li igrali kao što su igrali u prvom poluvremenu protiv Danske prošle subote, mogu osvojiti naslov prvaka." – kazao je Kuhn, pa dodao: "No, ako budu igrali kao što su igrali u drugom poluvremenu, bit će ranjivi – a mi smo spremni iskoristiti tu priliku."

Kuhn je pun samopouzdanja prije nedjeljnog susreta s Hrvatskom, pišu švicarski mediji. Veznjak Johann Vogel potpuno je oporavljen od ozljede butine, te će biti spreman za susret s Hrvatskom.

Iako je Kuhn ranije izjavio da će sastav otkriti u "subotu ili nedjelju", nakon press konferencije održane danas u švicarskoj bazi postalo je jasno da će švicarski izbornik čuvati tajnu početnog sastava koliko god to bude moguće.

"Želim prespavati još jednu noć prije nego što se odlučim za taktiku, ali znajte da u nogometu uvijek postoji šansa da pobijedi onaj od kojeg svi očekuju da će izgubiti." – dodao je Kuhn.

Pročitajte više