EREDIVISIE

Tadić poludio na suigrača zbog pogreške. Unio mu se u lice pa riješio utakmicu

Screenshot: Sportklub

AJAX JE jučer u utakmici 26. kola nizozemske Eredivisie slavio s 3:1 na gostovanju kod Heerenveena, a ključan čovjek te pobjede bio je Dušan Tadić. 

Tadić je u tri minute zabio dva gola za Ajax. Dušan Tadić zabio je u 57. minuti, a onda i u 60. na asistenciju Tagliafica. U 63. minuti strijelac je bio Quincy Promes nakon kojeg je u 67. minuti Mitchell Van Bergen zabio počasni gol za domaće.

U prvom poluvremenu mreže su mirovale, a kod igrača Ajaxa rasla je nervoza zato što su poraženi u zadnje dvije utakmice i trebala im je pobjeda. To se vidjelo i kod Dušana Tadića.

Priveo suigrača na red

Tadić je poludio na Sergina Desta u 41. minuti susreta nakon što mu Dest nije dodao loptu, iako je srpski nogometaš bio otvoren, već je zakomplicirao situaciju i loptu poslao izvan terena.

Srpski reprezentativac je planuo i otrčao do Desta da bi mu se unio u lice i pojasnio kako on misli da bi neke stvari na terenu morale funkcionirati. Nakon toga je s dva gola u drugom dijelu riješio utakmicu. 

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Podsjetite se na gol koji je Tadić zabio Realu na Bernabeu prošle sezone:

Pročitajte više