Tadić strijelac u remiju Arminije

JOSIP TADIĆ, bivši napadač Osijeka i zagrebačkog Dinama, zabio je jedini gol za svoju momčad u domaćem 1:1 remiju s Paderbornom u sklopu 24. kola druge njemačke lige.

Zatresao je Tadić suparničku mrežu na Schuco-Areni već u petoj minuti. Nakon kornera koji je izveo Christian Muller najbolje se snašao u suparničkom šesnaestercu i s nekih pet metara ljevicom ugurao loptu u mrežu. Bio mu je to drugi gol (u šestom nastupu) u drugom razredu njemačkog nogometa nakon što je u siječanjskom prijelaznom roku stigao iz Grenoblea na posudbu do kraja sezone.

Tadić je zamijenjen u 77. minuti, a njegovi suigrači do kraja nisu uspjeli sačuvati mrežu netaknutom i tako doći do tek treće pobjede u sezoni. Primili su gol u 88. minuti, a strijelac izjednačujućeg gola bio je Nico Klotz u 88. minuti.

U drugoj subotnjoj odigranoj utakmici 24. kola vodeća Hertha trijumfirala je s 5:0 na gostovanju kod Alemannije Aachen u utakmici u kojoj je svih 90 minuta kao kapetan pobjedničkog sastava odradio Andre Mijatović.

 

Bundesliga 2, 24. kolo:

Alemannia Aachen – Hertha 0:5

Arminia Bielefeld – Paderborn 1:1

Redoslijed: 1. Hertha 49, 2. Augsburg 44 (-1), 3. Bochum 44 (-1), 4. Aue 43 (-1), 5. Greuther Furth 42 (-1)...13. Paderborn 29...18. Arminia Bielefeld 10...

Pročitajte više