TRANSFERI

Talijani: Saga oko De Ligta ide dalje, Raiola dobio ponudu bolju od Juventusove

Foto: EPA

NIZOZEMSKI list De Telegraaf nedavno je objavio kako je priča oko transfera Matthijsa de Ligta napokon završena te da će mladi stoper potpisati za Juventus. Calciomercato danas ekskluzivno javlja da priča ipak nije gotova. 

Činilo se da je Juventus pobijedio u borbi za dovođenje fantastičnog 19-godišnjeg Ajaxova kapetana kojeg su željeli još Barcelona i PSG, ali sada se pojavila vijest o tome da su Francuzi ponovno u igri. 

Juventus nema problema kada je u pitanju dogovor s Ajaxom, postignut je sporazum za iznos od oko 75 milijuna eura, ali problem se javlja kada je u pitanju dogovor s igračem i njegovim agentom, Minom Raiolom.

Žele se vratiti u utrku za sjajnog stopera

U posljednjih nekoliko sati intenzivno se komuniciralo na relaciji Juventus - Raiola, a popularni agent zatražio je za De Ligta plaću od 12 milijuna eura godišnje uz bonuse s kojima bi ona mogla otići i do 15. Osim toga, traži da se u ugovor postavi otkupna klauzulu na iznos koji njima odgovara. 

Nedved i ostali predstavnici Juventusa okolišaju s prihvaćanjem tih uvjete, htjeli bi proći jeftinije, a tu su se u priču uključili oni koji ne brinu o tome hoće li proći jeftinije, naravno, PSG. Leonardo je nazvao Raiolu i navodno je spremio bolju ponudu za De Ligta kojom planira oživjeti pregovore s nizozemskim nogometašem

Naime, PSG je skoro pa dogovorio sve uvjete s De Ligtom dok je sportski direktor bio Antero Henrique, ali njegovim odlaskom propao je i taj dogovor koji Leonardo sada pokušava vratiti na snagu i pokvariti Juventusove planove. 

Pročitajte više