Tragičar Barcelone: Žao mi je

Foto: Epa

BARCELONA je u sjajnom dvomeču ispala iz Lige prvaka od PSG-a. Nakon što su Katalonci u Parizu prije sedam dana slavili 3:2 kod kuće su izgubili 4:1 i pariški sastav je ušao u polufinale Lige prvaka. Barcelona je fantastično otvorila utakmicu i povela je golom Raphinhe u 12. minuti, no sve se preokrenulo kad je u 29. minuti Araujo dobio crveni karton. 

PSG je brojčanu prednost znalački iskoristio i do poluvremena je najprije izjednačio golom Dembelea (40.), a onda je početkom nastavka i preokrenuo golovima Vitinhe (55.) i Mbappea (60.) s 11 metara. Priču je zaključio Mbappe u 89. minuti nakon kontre.

"Barca će pokušati opet. Odigrali smo jako dobru sezonu Lige prvaka i iduće godine ćemo pokušati ponovno. S 10 igrača je jako teško igrati s PSG-om. Šteta što nam je čitav posao ove sezone završio ovako samo zbog jedne odluke. Volio bih da sam mogao protiv Luisa Enriquea igrati 11 na 11", rekao je nakon utakmice Xavi i dodao:

"Dok smo bili ravnopravni, bila je to sasvim druga utakmica. Bili smo odlično organizirani u igri 11 na 11. Rekao sam sucu da je donio jako lošu odluku kad je isključio Arauja. Rekao sam mu da ne razumije igru. Bila je to katastrofa. Ne volim pričati o sucima, ali ta nas je odluka dotukla."

Danas se na društvenim mrežama oglasio i tragičar Araujo.

"Nogomet koji mi je pružio toliko radosti sad me jako pogodio. Zahvaljujem se onima koji su bezuvjetno uz mene, suigračima koji su ostavili sve na terenu i navijačima koji su vjerovali u nas do kraja. Jako mi je žao što sam vas uskratio za ovu radost. Obećavam da ćemo pokušati ponovo. Naprijed Barca, zauvijek", poručio je Urugvajac.

Pročitajte više