Trava iz Bad Tatzmannsdorf na Kantridi

DANAS je i službeno potvrđeno kako će pripremna utakmica protiv Moldavije biti održana na Kantridi.

Prijepodne se na Kantridi održala novinarska konferencija o nadolazećoj prijateljskoj utakmici protiv Moldavije 24. svibnja u 17:30., rijeći je bilo i o uvjetima trening kampa u Rovinju gdje će naši nogometaši od 18. do 24. svibnja održavati pripreme, kao i o uvjetima na stadionu Kantride na kojemu će se odigrati navedena utakmica.

Glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić, nakon obilaska riječkog stadiona u pratnji riječkog direktora Maria Rubeše, kazao je prisutnima na konferenciji kako hrvatska nogometna vrsta na Kantridu dolazi direktno iz Rovinja, dok će izabrana vrsta Moldavije na prijateljski susret doći dan ranije. 

Srebrić je napomenuo kako je u Rovinj dopremljena visokokvalitetna umjetna trava iz kampa u Bad Tatzmannsdorfu gdje će biti baza hrvatske nogometne reprezentacije prilikom njenog boravka na Euru, te je ista takva trava dopremljena i na Kantridu za potrebe odigravanja utakmice sa Moldavijom, koja će ujedno biti posljednja pripremna utakmica na domaćem terenu.

Posljednju pripremnu utakmicu prije odlaska na Euro Srebrić je najavio za 31. svibnja u Budimpešti protiv solidne reprezentacije Mađarske.

R.J.

Pročitajte više