HNL

Trener Rijeke: Tek u autobusu ćemo brojati igrače za Hajduk

Foto: Screenshot HNK Rijeka YouTube

NOGOMETAŠE Rijeke nakon remija protiv Real Sociedada (2:2) u Španjolskoj očekuje još jedno gostovanje, ono protiv jednog od najvećih rivala Hajduka na Poljudu.

Susret je na rasporedu u nedjelju od 17:05, a Hajduk uz dvije utakmice više dočekuje Rijeku s jednim bodom više.

Čerina vjerojatno nema do kraja sezone

"Jadranski derbi uvijek daje emociju više. U tom smjeru ćemo se spremati. U dobroj smo formi što je jako bitno i želimo pokazati sve što u danom trenutku možemo. Igrači su spremni. Bit će neizvjesna utakmica kao i uvijek. Meni je najvažnije da držimo fokus tijekom cijele utakmice i da iskoristimo prilike koje će nam se ponuditi. Želimo držati dobru organizaciju u igri kroz cijelu utakmicu, to nam je cilj. Ako to sve napravimo, možemo se nadati pozitivnom rezultatu", kazao je trener Rijeke Simon Rožman.

Rijeka će još dva tjedna igrati u ritmu dvije utakmice tjedno zbog obaveza u Europa ligi i Hrvatskom kupu, a užurbanom ritmu danak plaća kadar kvarnerskog prvoligaša.

"U autobusu ćemo tek brojati igrače koje ćemo rotirati u utakmici. Sigurno nema Čerina koji se ozlijedio vjerojatno za cijelu ovu sezonu. To nije dobra vijest za nas. Za ostale ćemo vidjeti jer dan ili dva nakon utakmice su uvijek škakljivo vrijeme. Puno se toga može poremetiti, ali mi smo mirni jer medicinska služba radi svoje. Igrači su spremni, mladi smo, puni energije i željni igrati svaka tri dana. Ne vidim problem u tome i želim samo fokus na utakmicu", zaključio je Rožman.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više