TUDOR GA POTJERAO, BALOTELLI PRIGRLIO Nizozemski majstor potpisao za francusku senzaciju

Foto: Twitter

IGOR TUDOR, njegov trener u Galatasarayu ga je otpisao, iako je bio glavna zvijezda kluba i još prošle jeseni potpisao novi ugovor uz godišnju plaću od 3.2 milijuna eura.

Ali, dvije tako "jake osobnosti" nisu mogle zajedno, pa je dotadašnji gazda svlačionice pobjegao tako što je sam otkupio ugovor, odnosno platio 4.5 milijuna eura Galatasarayu kako bi ga pustio.

Wesley Sneijder je fantastičan nogometaš, krajem prošlog i početkom ovog desetljeća jedan od tri najbolja veznjaka svijeta. To je potvrdio sjajnim partijama za Nizozemsku na EP-u 2008. i posebno SP-u 2010. Kao i u Mourihovom Interu, s kojim je osvojio sve.
Ali, to je bilo davno, a Sneijdera ne muči toliko što je napunio 33 godine, nego što je težak karakter i primadona. Nije dakle nikakvo čudo što se zakačio s Tudorom, novim trenerom u Galatasarayu.
Bez obzira na to, ne nedostaje zainteresiranih za njegov angažman. Kao i kod svih vremešnih zvijezda, spominjale su se Amerika i Kina, ali Sneijder ipak ostaje u vrhunskom nogometu. Nakon Ajaxa, Reala i Galatasaraya, Nica, koja je prošle sezone senzacionalno osvojila treće mjesto u francusko prvenstvu, potvrdila je da je Sneijder potpisao za klub.
 
Čekaju ga Azurna obala, dvije burne utakmice s Napolijem za ulazak u skupinu Lige prvaka i Mario Balotelli. Navijačima Nice s njima dvojicom nipošto neće biti dosadno.

Pročitajte više