Twente i Fulham igrat će opušteno i zabiti tri i više golova

INDEX i BetPlace.net svaki dan donose vam analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Twente i Fulham s osmjehom čekaju posljednja dva susreta skupine K. Naime, Twente je vodeća momčad skupine s 10 bodova i sigurno su izborili plasman u drugi krug natjecanja, dok Fulham ima velika četiri boda iznad OB-a i Wisle te u slučaju remija svojih suparnika bez obzira na rezultat nizozemskog gostovanja ide u drugi krug natjecanja. Twente igra u odličnoj formi i trenutno 15 uzastopnih utakica ne znaju za poraz. Malo su iksali uzevši samo bod protiv Heraclesa i Vitessea u posljednja dva kola. Kada u Nizozemskoj u pet utakmica ostvariš tek jednu pobjedu, onda ne čudi da im je AZ odmakao na sedam, a PSV na četiri boda prednosti. Pred ovaj susret manjih problema s ozlijedom ima najbolji strijelac Janko čiji je nastup pod znakom upitnika. Ukoliko on ne bi mogao igrati, očekuje se da će Adriaanse promijeniti taktiku i ojačati veznu liniju s Leroyem Ferom.

Fulham je nakon očajnog ulaska u Premiership malo popravio svoje rezultate u posljednjim kolima, no i dalje je Jolova momčad među momčadima koje se bore za ostanak. Oni su ionako ove sezone ušli u Europsku ligu zbog Fair Playa, pa iza sebe u ovom natjecanju imaju čak dvanaest utakmica među kojima su i one pobjede nad tada Katalinićevim Splitom. Sada im za prolazak treba pobjeda ili remi OB-a i Wisle, stoga će sigurno jednim uhom pratiti što se događa na drugoj utakmici iako imaju još i domaći ogled s OB-om u posljednjem kolu. U ovoj utakmici ne može im igrati bivši Twenteov igrač Bryan Ruiz koji zbog nastupa za Twente nema prava igranja u ovom natjecanju, dok problema s ozlijedama imaju Duff i Davies. U momčad se nakon suspenzije vraća Moussa Dembele, dok se irski reprezentativni branič Kelly vraća nakon ozlijede. Sidwell je bio na operaciji, dok je Grygera zbog ozljede koljena out šest mjeseci.

BetPlace.net preporučuje:

U Londonu su ove dvije momčadi podijelile bodove odigravši 1-1, no s obzirom na odličan status u skupini Europske lige očito je opuštanje kod obje momčadi u posljednjem kolu. Twente je u trećem kolu pobjedio OB pred svojim navijačima, no OB je sa dva gola Falla jako zakomplicirao utakmicu. Fulham je pak na svom Craven Cottageu deklasirao Wislu s 4-1 u vrlo dinamičnoj utakmici. Twenteu pobjeda osigurava prvo mjesto, dok Fulhamu pobjeda osigurava prolazak skupine. Činjenica je da niti jedni niti drugi neće plakati unatoč porazima jer su glavni dio posla već obavili stoga možemo očekivati atraktivan napadački nogomet ovih nizozemskih trenera u direktnom sučeljavanju. Tri ili više gola na susretu izgleda kao najbolja opcija. 

>> Detaljnije analize potražite na BetPlace.net

Pročitajte više