SLOVAČKA - HRVATSKA 0:4

U velikom slavlju navijač uletio na teren i ulovio Lovrena

Foto: Screenshot

HRVATSKA nogometna reprezentacija pobijedila je Slovačku s velikih 4:0 u Trnavi golovima Vlašića, Perišića, Petkovića i Lovrena te se izjednačila na vrhu skupine s Mađarskom.

Izabranici Zlatka Dalića odigrali su jednu od najboljih utakmica ove generacije, a u Trnavi su imali sjajnu podršku navijača. Oko tri tisuće Hrvata stiglo je u Slovačku, njih oko 500 je došlo bez ulaznica, no na kraju su svi uspjeli ući na stadion. Ulaznice su se na crno prodavale za 100 eura.

Hrvatski nogometaši ponovno su svakog hrvatskog navijača na trenutak vratili u predivno ljeto 2018. godine kad su nakon svake pobjede slavili pobjedu na terenu. Tako je bilo i sinoć. Odmah nakon pobjede Dalić je s igračima otišao kod tribine na kojoj su bili navijači iz, među ostalima, Splita, Mostara, Zagreba, Posušja, Bjelovara, Križevaca i Osijeka kako bi im zahvalio na sjajnoj podršci koja ih je nosila do goleme pobjede.

U velikom slavlju jedan navijač je pobjegao osiguranju i uletio u teren, dotrčao do Lovrena i zagrlio ga. Nakon zagrljaja opet se vratio na tribinu. Atmosfera u Trnavi je bila odlična, a sve je prošlo bez incidenata. Slovaci su bili oduševljeni Hrvatima, čak su zajedno pjevali na trgovima.
 

Pročitajte više