U Zagrebu 18. Zlatni medvjed u umjetničkom klizanju

U ZAGREBU će se od 2. do 4. prosinca okupiti mladi klizači iz 12 država. Naime, na ledu Doma sportova održava se tradicionalni 18. Zlatni medvjed u umjetničkom klizanju.

Natjecatelji stižu iz Austrije, Bugarske, Češke, Finske, Južnoafričke Republike, Mađarske, Nizozemske, Njemačke, Rusije, Slovenije, Turska i Hrvatske.

Nastupit će oko 190 mladih klizača i klizačica podijeljenih u šest starosnih skupina. Klizačica, već prema tradiciji, bit će daleko više, a najviše ih je prijavljeno kod djevojčica 1995. i 1996. godište (45).

I ovu će priredbu maksimalno iskoristiti naši predstavnici iz svih sedam zagrebačkih klubova. Od juniorki vidjet ćemo Željku Krizmanić, Anu Kuzmić, Mariju Dikanović, Dobru Srabljić, Helenu Pozojević, te juniore Josipa Gluhaka i Borisa Martineca.

Natjecanja kreću u četvrtak, 2. prosinca, od 11,30 sati do 19 sati, kada ćemo vidjeti kratke programe (mlađi juniori i juniori).

Drugog dana svoje slobodne programe pokazat će najmlađi, ali i najbrojniji, od 8,30 do 19 sati. U subotu, 4. prosinca, na redu su slobodni programi od 8,30 do 16 sati.

Pročitajte više